Vágólapra másolva!
Rovatunkban igyekszünk napi rendszerességgel összefoglalni a labdarúgó játékospiac legfontosabb történéseit: kit igazoltak le, ki iránt érdeklődnek, kire nem tartanak igényt Európa és a világ élklubjai. Ki megy ma? Hírek és pletykák egy cikkben.

Vasárnap egyetlen transzfert sem ütöttek nyélbe a csapatok - hiába, a kluboknak és az ügynököknek is kell egy kis pihenő. Ez persze csak képletesen értendő, mert a háttérben természetesen zajlottak az események, és folytak a tárgyalások, hiszen január végéig, vagyis az átigazolási időszak végéig már nincsen túl sok idő.

A Manchester City mestere, Kevin Keegan például Olaszországból erősítene, kiszemeltje nem más, mint a Chievo Verona védője, Lorenzo D'Anna, akiről a City játékosmegfigyelője kiváló jelentést tett. A veronai klub egy másik focistája, a szabadlistára tett Massimo Marazzina a hírek szerint mindenáron az AS Romában szeretné folytatni pályafutását.

Kié a legjobb középpályássor Angliában?http://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=51019

A Manchester United is Itáliában néz szét, Alex Ferguson a vasárnap esti Chievo-Juventus bajnokira küldte öccsét, Martint, mégpedig a hírek szerint azért, hogy árgus szemekkel figyelje Edgar Davids teljesítményét. Az angol Sunderlandnál többnyire csak a tartalékok közt számításba vett, ifjúsági világbajnok argentin védőt, Julio Arcát az RCD Espanyol szeretné leigazolni. A Fekete Macskák erősítési tervei között viszont a portugál B-válogatott Silas szerepel, aki az Uniao Leiria futballistája.