Vágólapra másolva!
Mostanság jelentik be a ferencvárosi vezetők, hogy Gera Zoltán marad az Üllői úton, pedig sokan már elkönyvelték, hogy távozik a zöldektől a tehetséges labdarúgó. A török Galatasaray évi több mint hetvenmillió forintos fizetést ajánlott számára, ám Gera ezt visszautasította, időközben pedig német és francia élvonalbeli együttesek is bejelentkeztek érte. Lipcsei Péter is hosszabbíthat.
Fotó: MTI
Gera (balra) a teremben is megmutatta
Fotó: MTI


Természetesen mindehhez Várszegi Gábor közreműködésére is szükség volt, hiszen a futballszakosztály életében az ő szava dönt minden kérdésben, jóllehet ez ügyben Garami József igényei is mérvadóak.

Mint ahogy Gerához hasonlóan Lipcsei Péter további sorsa is Várszegin múlik, hiszen a zöldek csapatkapitánya igencsak kecsegtető ajánlatot kapott Portugáliából.

Ráadásul Lipcsei két és fél éve - a Ferencvárosnál akkoriban uralkodó nehéz anyagi helyzetnek megfelelően és a mai pénzügyi lehetőséghez képest - ugyancsak aprópénzért igazolt vissza az Üllői útra.

Teremdöntős a Fradi/sport/magyarfoci/20030119teremfoci.htmlNémet és francia élcsapatok vinnék Gerát/sport/magyarfoci/20030116nemet.htmlHajrá Fradi!http://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=26900

Lipcsei a tervek szerint a ciprusi edzőtáborban tárgyal a jövőjéről Szeiler József ügyvezetővel, ám a jelenlegi helyet alapján papírformának tekinthető a 30 éves futballista maradása is, természetesen a korábbiaknál lényegesen előnyösebb szerződés megkötésével.

A kérdés csak az, hogy Lipcsei két vagy három évre kötelezze el magát a Fradihoz.

Bánki József