Vágólapra másolva!
Brazil lapértesülés szerint rendkívül megromlott a viszony Ronaldo és Milene Domingues között, s az is elképzelhető, hogy a Real Madrid labdarúgócsapatának világsztárja elválik feleségétől.

Az O'Globo úgy tudja, hogy a házaspár nem szilveszterezett együtt, s hetek óta nem is látták egymást. A nagypéldányszámú napilap állítása szerint a helyzet akkor mérgesedett el, amikor kiderült, hogy tavasszal Milánóban románc szövődött Milene és Clarence Seedorf, az akkor még szintén az Internazionaléban játszó holland légiós között. Ronaldo - a feltételezések szerint - elsősorban ezért igazolt augusztus végén Olaszországból a Real Madridhoz.

Boldog a Ronaldo-család/sport/focivilag/20021029boldog.htmlRonaldo Fan Clubhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=50959

A klasszis 1999 karácsonyán vette feleségül Milenét, gyermekük, Ronald április 6-án lesz kétéves. Lucia Domingues, a vb-aranyérmes futballista anyósa végig ellenezte a házasságot: "Ronaldo a pályán és az örömlányok között is nagy király" - hangoztatta nem túl hízelgő véleményét az esküvő előtt.