Vágólapra másolva!
Az APA osztrák hírügynökség értesülése szerint nyártól várhatóan a német élvonalbeli Nürnbergben folytatja pályafutását Szabics Imre, az osztrák Sturm Graz magyar labdarúgója.
Szabicsot nem vitte el a Sturm a Kanári-szigetekre/sport/magyarfoci/20030113szabicsot.htmlSzabics a Sturm Graz legnagyobb sztárja/sport/magyarfoci/20021213szabics.htmlKi megy ma? - Szabics, Fowler, Manninger/sport/focivilag/20030115kimegy.html

A 21 éves csatár - akiért állítólag az 1860 München és a Mönchengladbach is bejelentkezett - szerződtetésével kapcsolatos tervekről Edgar Geenen, a Bundesliga 12. helyén álló nürnbergiek menedzsere csak annyit mondott: "Nagyon érdeklődünk iránta."

"Több kérőm van, jelenleg is folynak a tárgyalások, de részleteket nem szeretnék elárulni" - mondta a 21 éves játékos, aki azt sem közölte, hogy melyik országból akarják szerződtetni.

Hannes Kartnig grazi klubelnök átigazolási díjat szeretne kapni a Ferencvárostól érkezett légiósért, de a németek csak kontraktusának lejárta után, nyártól számítanak rá.