Vágólapra másolva!
Massimo Marazzina, az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Chievo csatára távozását fontolgatja, mivel a hétvégi bajnoki mérkőzés kapcsán összeszólalkozott az együttes vezetőedzőjével, Luigi del Nerivel.

A válogatott futballista azt kifogásolta, hogy a tréner vasárnap nem rakta őt a kezdőcsapatba, és csak a 60. percben léphetett pályára a Roma elleni idegenbeli találkozón, amelyet végül is a vendégek nyertek 1-0-ra. "Nem értem, miért kerültem a kispadra. Rengeteg sorsdöntő gólt szereztem az elmúlt másfél évben, így azt hiszem, nem ezt érdemeltem. Egyébként ugyanolyan keményen edzek, mint eddig. Bízom benne, hogy találok magamnak új csapatot" - mondta Marazzina.

A veronai klub sportigazgatója, Giovanni Sartori kijelentette, nincs olyan játékos a keretben, aki pótolhatatlan lenne, így megfelelő ajánlat esetén bárki távozhat. Ugyanakkor hozzátette: egyelőre csak egy érdeklődő, a Roma jelentkezett, de ő sem Marazzináért. A fővárosiak a védő Nicola Legrottagliét szeretnék megvenni, Sartori szerint azonban a kínált összeg komolytalan volt.

A Chievo kedden egyébként újabb sikert ért el, az olasz kupa negyeddöntőjében 0-0-t ért el a listavezető Milan otthonában.

Olasz kupa, negyeddöntő, első mérkőzés:
Milan - Chievo 0-0