Társoldalunk:

Lemondott Tamási, Csertői lehet az ETO edzője

Tizenöt és fél hónapos tevékenység után szerdán lemondott posztjáról Tamási Zsolt, a Győr NB I-es labdarúgó-csapatának szakvezetője. Varga Zoltán szakmai igazgató a klub korábbi támadóját, Csertői Aurélt javasolja a vezetőedzői posztra.

"Úgy érzem, hogy a kialakult felállásban nem tudom maradéktalanul megvalósítani elképzeléseimet, szerintem az a modell, amelyben a vezetőedző felett még egy szakmai igazgató dolgozik, nem lehet működőképes" - magyarázta lépésének hátterét Tamási. 

A szakember összesen 11 esztendőt töltött a győri egyesületnél trénerként, végigjárva a szamárlétra minden fokát, s 2001. október 1-jén éppen annak  a Varga Zoltánnak a helyét foglalta el az NB I-es csapat kispadján, aki január 3-án lett Győrben szakmai igazgató. 

Varga sajnálatosnak tartja Tamási lemondását, mert még el sem  kezdték a közös munkát, amiről az a véleménye, hogy "legalább meg kellett volna próbálni".   

"Az a javaslatom ebben a helyzetben, hogy Csertői Aurélt bízzuk meg a vezetőedzői teendők ellátásával, de a döntés joga természetesen a tulajdonosé" - mondta Varga.   

Tarsoly Csaba csütörtökön tárgyal a kiszemelttel, s egyeztetésük után dől el, hogy a hajdani győri válogatott leülhet-e a kispadra.

Előző
  • 1
  • 2
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKK