Vágólapra másolva!
A Dunaferrtől érkezett Kiss György és Zováth János szerdán bekapcsolódott a Ferencváros felkészülésébe, s az Üllői úti szakmai stáb szerint a két játékos komoly erősítést jelent a zöldeknek. Az új igazolások alapján az FTC eddigi alapcsapatából a bal oldalon Szkukalek, a középpálya centrumában pedig Kapic helye került veszélybe.

"Kiss és Zováth érkezésével természetesen megnőtt a csapaton belüli versenyhelyzet, ami, remélem, az eredményességben is megmutatkozik majd" - mondta Garami József, a Ferencváros szakmai igazgatója. "Már ősszel eldöntöttük, hogy új játékrendszert is igyekszünk begyakorolni, amit a két újvárosi labdarúgó szerződtetésével meg is kezdhetünk. Vagyis megpróbáljuk az eddigi három helyett, a négyvédős formációt is alkalmazni, ezáltal akár Szkukalek és Kiss is egyszerre a pályán lehet."

Az UEFA törölte Udvarácz büntetését/sport/magyarfoci/20030113azuefa.htmlCipruson készülnek Tököliék a Fradi-Újpestre/sport/magyarfoci/20030109cipruson.html

"Zováth posztján Lipcsei és Kapic ősszel jól teljesített, tavasszal pedig a jó forma dönt a csapatba kerülésről. Azért is fontos volt megerősíteni a keretet, mert bármikor előfordulhatnak sérülések, eltiltások, így mindenkire szükség lesz az elkövetkezendő hónapokban. Persze azért azt sem felejthetjük el, hogy tavaly tél óta, amióta az Üllői útra kerültünk, folyamatos csapatépítés zajlik, most ezt folytattuk. Időközben az alapcsapat is kialakult, aminek érdekessége, hogy elődöm, Csank János keretéből nyolc futballista nálam is rendszeresen szerepet kapott. Lépésről lépésre szeretném tovább erősíteni az együttest, elvégre mindig lesznek távozók is."

Bánki József