Vágólapra másolva!
Szerdán délelőtt a Borsodi Liga második helyén álló MTK is elkezdte a felkészülést a tavaszi idényre. Egervári Sándor vezetőedző távollétében - ő a háromnapos soproni edzőtovábbképzésen vett részt, ahol átvehette a Pro diplomáját is - helyettese, egyben első számú segítője, Kenyeres Imre dirigálta az első tréninget.

"A jugoszláv labdarúgók az ortodox karácsony miatt egy nap haladékot kaptak, így ők csak csütörtökön kapcsolódnak be az edzésekbe, rajtuk kívül a decemberben kisebb artroszkópiás térdműtéten átesett Némethy László hiányzott" - mondta Kenyeres Imre.

Hajrá MTK!!!http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=26269

"A többiek kivétel nélkül jó fizikai állapotban érkeztek vissza a szabadságról, ami jelzi, mindenki komolyan vette a személyre lebontott egyéni edzésadagot. Ezen a héten elsősorban teremben készülünk, mivel vasárnap Nyíregyházán lépünk műfűre a kispályás bajnokság csoportmeccsein. Ez ügyben annyi változás van a programban, hogy mégsem vonattal, hanem busszal utazunk a Nyírség fővárosába. Jövő héten aztán napi két tréninggel folytatjuk az alapozást, január 18-án, pénteken pedig kezdődik a ciprusi edzőtábor, amely 26-ig tart, ám februárban visszatérünk ugyanoda, hogy megfelelő időjárási körülmények közepette, jó talajú pályákon készüljünk fel a tavaszi rajtra."

Bánki József