Vágólapra másolva!
Az Internazionale futballcsapata nagyon eltökélt Ryan Giggs ügyében, hiszen hetek óta különféle ajánlatokkal bombázza a Manchester Unitedet, hogy megszerezze a walesi középpályást. Ezúttal az angolok rukkoltak ki egy ötlettel: odaadják Giggset, ha megkapják cserébe Christian Vierit. Ez az üzlet azonban a milánóiaknak nem felel meg.

Az Inter elnöke, Massimo Moratti először húszmillió fontot, később Alvaro Recobát, aztán Santiago Solarit - aki végül nem is lett a milánóiaké - ajánlotta a villámléptű balszélsőért, de Sir Alex Ferguson hajthatatlan maradt. Egészen mostanáig. A Manchester ugyanis mégis lemondana kulcsemberéről, de csak az Inter legnagyobb sztárjáért, Vieriért cserébe. Ebbe viszont Moratti nem ment bele.

Giggs Waleset jobban szereti Manchesternél/sport/focivilag/20021119giggs.htmlA Bari kiverte az Intert a kupából/sport/focivilag/20021220abari.html

Az elnök önbizalma így is töretlen maradt, úgy véli, tisztáldozat nélkül is rövidesen a csapatában tudhatja majd a kiszemeltjét. "Giggs nagyon jó játékos, természetes, hogy ragaszkodnak hozzá. De elég sok időnk van még, így biztos vagyok benne, hogy rövidesen megtaláljuk a megfelelő megoldást, és Giggs a San Siróban folytatja" - mondta Moratti, aki csak azt nem veszi figyelembe, hogy a futballista lépten-nyomon kijelenti, nagyon boldog Manchesterben, és esze ágában sincs távozni.

A chievós Lucianóval viszont a hírek szerint a napokban megállapodhat az Inter.