Vágólapra másolva!
Az elmúlt napokban Kispesten több jelölt is visszautasította Kovács Attila menedzser edzői felkérését: elsőként a márciusig Vietnamban tevékenykedő Détári Lajos, később a Kínából néhány hónapja hazatért Gálhidi György, majd vasárnap Bognár György, a Sopron jelenlegi klubigazgatója is nemet mondott. Hétfőre viszont kiderült: a patinás futballcsapatot a jövőben Őze Tibor fogja irányítani.

Mint azt vasárnap már jeleztük, három jelöltre szűkült a Kispest vezetőedző jelöltjeinek a névsora. Kovács Attila menedzser egy teljes hetet szánt az új tréner megtalálására, ám megkeresésére a pillanatnyilag Vietnamban tevékenykedő Détári Lajos, majd Bognár György, a Sopron jelenlegi klubigazgatója, valamint a néhány hete Kínából hazatért Gálhidi György is nemet mondott, így a Kaposvártól a napokban elköszönt Kovács Kálmán, a néhány éve Nyíregyházán szép sikereket elért Őze Tibor és a legutóbb a Vasasnál trénerkedő Csábi József trióból kerülhetett ki a KHFC új vezetőedzője.

A Borsodi Liga állása és mesterlövészei/sport/magyarfoci/20021206aborsodi.html

Vasárnap este aztán Kovács Attila döntött, így a jövőben a csapatot vezetőedzőként Őze Tibor irányítja, segítője pedig a klub korábbi remek válogatott csatára, Kovács Kálmán lesz. A szakmai stábot hétfőn 13 órakor mutatják be a játékosoknak.

Bánki József