Vágólapra másolva!
A Lazio részvényeinek ára ugrásszerűen emelkedett az elnök, Sergio Cragnotti szombati lemondása után.

A milánói tőzsdén több mint 13 százalékkal érnek többet a római labdarúgócsapat papírjai, mióta távozott posztjáról a korábbi vezető. A Lazio részvényeinek értéke az idény közepétől szinte folyamatosan - de a rendkívül gyenge gazdasági mutatók miatt csak kis mértékben - nőtt, annak ellenére, hogy a főtámogató Cirio fizetésképtelenné vált. A szakemberek szerint ez mindenképpen az együttes jó szereplésével magyarázható.

A Serie A állása és mesterlövészei/sport/focivilag/20021222aserie.html

A jelenleg a bajnokságban harmadik helyen álló egyesület 192,9 millióval tartozik alkalmazottainak. Cragnotti utóda az egyik bankkonzorciumot képviselő Ugo Longo lett. A labdarúgók egyébként egymás között kötöttek egy megállapodást, amely szerint júniusig egyikük sem távozik a nehéz anyagi helyzetben lévő római klubtól. "Ezt a megegyezést még akkor is betartjuk, ha az egész szezon során nem kapjuk meg a pénzünket. Egyébként a megbeszéltekre mindenki rábólintott" - nyilatkozott Giuliano Giannichedda a La Gazzetta dello Sport című olasz sportnapilapnak.

Enrico Chiesa, az együttes csatára csak annyit tett hozzá: "Ez így igaz. Úgy gondolom, helyesen cselekedtünk." Ezzel több elitklub januári átigazolási tervét keresztülhúzták a Lazio játékosai, ugyanis óriási versenyfutásra lehetett számítani a holland Jaap Stamért és a jugoszláv Dejan Stankovicért.