Vágólapra másolva!
Az MTK vezetői azzal a kéréssel fordultak a nemzeti teremlabdarúgó bajnokságot szervező Magyar Labdarúgó Liga illetékeseihez, hogy Zalaegerszeg helyett Nyíregyházán léphessenek műfűre. Az ok, hogy a kék-fehérek január 17. és 28. között Cipruson edzőtáboroznak, márpedig a zalai csoportküzdelmek január 26-án lennének esedékesek Egervári Sándor csapata számára.

Érdeklődésünkre Gelei Károly, az MLL marketingigazgatója, a korábbi remek kapus ezt mondta az MTK kéréséről. "Mindenképpen szeretnénk segíteni az MTK-nak, elvégre egyik honi élcsapatunkról van szó. Kapcsolatban állunk néhány klubbal, amelyek hajlandóak lennének a programjukat átalakítani, és a nyírségi helyett a zalaegerszegi tornán pályára lépni. Döntés ez ügyben hétfőre várható."

Nyugati győzelem az évzáró focigálán/sport/magyarfoci/20021222nyugati.html

Információnk szerint a Kispest belemenne a cserébe, de esetleg a Siófoknak sem lenne ellenére, ha nem 700 kilométert kellene oda-vissza utaznia Nyíregyházára, hanem csak 200-at Zalába és vissza. Persze azért a liga elöljárói is óvatosan igyekeznek kezelni a kérdést, mivel a helyszínek közül a zalaegerszegi a legnehezebben védhető az alacsony palánk miatt az esetleges rendbontókkal szemben. Nem véletlen, hogy a szervezők a keleti ősi riválisokat, a Nyírség és a Debrecen együttesét nem sorolták egy csoportba, mint ahogy a nyugati végeken is elkerüli egymást a ZTE és a Haladás, ezek után pedig természetes, miszerint a dunaújvárosi tornán a Fradi és az Újpest sem került egy kvartettbe.

Legfeljebb a döntőben, mindenesetre a jelek szerint a zalai drukkerek helyett a nyíregyháziak láthatják az NB I második helyén álló Illésék kispályás produkcióját.

Bánki József