Vágólapra másolva!
A komoly pénzügyi nehézségekkel küszködő Lazio hitelezői azonnali távozásra szólították fel Sergio Cragnottit, a labdarúgóklub elnökét.

Az első számú irányító tulajdonában lévő élelmiszeripari konszern, a 687,4 millió eurós adósságot felhalmozó Cirio fizetésképtelenné vált, a római egyesület pedig nyár óta már 192,9 millióval tartozik játékosainak és alkalmazottjainak."Ha Cragnotti valóban szereti a Laziót, akkor lemond" - írja a tekintélyes La Gazzetta dello Sport, hozzátéve: utódja az egyik bankkonzorciumot képviselő Ugo Longo lehet.

Egy magát megnevezni nem kívánó pénzügyi szakember pedig úgy tudja: több olasz bank összesen 20 millió eurós segélyt nyújt a Laziónak.

Kadhafi fia a Juve elnökségében/sport/focivilag/20021028kadhafi.htmlSerie A: harmadik a Lazio/sport/focivilag/20021222aserie.html

Korábban szóba került, hogy Moamer el-Kadhafi líbiai államfő fia, Al-Szadi megvásárolja az őszi idény után harmadik helyezett együttest, de a hatalmas veszteség miatt elállt az üzlettől, s később más érdeklődő sem akadt.