Vágólapra másolva!
Nagy szeretettel fogadták Détári Lajost Vietnam fővárosában, ahol az ország egyik legnépszerűbb együttesénél, a Hanoi ACB-nél tevékenykedik.

Immáron három hete, hogy Détári Lajos elutazott Vietnam fővárosába, ahol a Hanoi ACB együttesének vezetőedzőjeként tevékenykedik. A Kispest korábbi világválogatott futballistája három hónapig lesz az indokínai ország egyik legnépszerűbb csapatának trénere, s az eddig eltelt időszakról, valamint esetleges kispesti visszatéréséről érdeklődésünkre így nyilatkozott Détári: "Nagy szeretettel fogadtak bennünket itt, s ennek a bizalomnak meg is kell felelnünk" - kezdte Détári, aki több magyar labdarúgót is magával vitt Hanoiba. "A klub vezetői remek körülményeket teremtettek a nyugodt munkához, így panaszra semmi okunk, jelenleg pedig a felkészülés kellős közepén járunk, a bajnokság csak január 19-én kezdődik, de már nagyon várjuk. Természetesen az első hely a célunk, elvégre ezért szerződtettek minket."

"Kerestek időközben a kispesti vezetők is, ám abban maradtunk, akkor adok végleges választ, amikor megismerem a konkrét terveiket. Természetesen a Kispest sorsát magam is a szívemen viselem, ám nem akarok kapkodni, mindent mérlegre téve döntök majd. A nyári események után, amikor a játékosokkal együtt velem is furán bántak Kispesten, magam is nagyon kíváncsian várom, mivel állnak elő a vezetők."

Bánki József