Vágólapra másolva!
A zuhanyhíradó információi szerint a 2001-2002-es brazil labdarúgó-bajnokság aranyérmese, az Atletico Paranaense eladta legjobb csatárát, Klebersont, akiért a skót Celtic Glasgow ötmillió fontot fizetett. A klub új igazolásokon töri a fejét, és felmerült a szombathelyi Tüske Roland neve is.

Tavasszal a brazil Gazeta Esportiva már közölt egy cikket a Lombard játékosáról, Tüske Rolandról. A fiatal csatár a Tatabányával szerepelt az élvonalban is, játszott Sopronban, s most a Haladás másodosztályú együttesét erősíti. Tüske fél éve a Lombarddal Brazíliában edzőtáborozott, a hírek szerint akkor figyeltek fel rá a Sao Paulo és a Cruzeiro vezetői. Az ügyben nem történt előrelépés, ám szombathelyi információk szerint a fiatal játékost novemberben újra megtekintették a brazil játékos megfigyelők, s ezúttal a tavalyi bajnok Atletico Paranaense szemelte ki magának.

Waltner a Bocából visszatérhet a Zetébe/sport/magyarfoci/20021216waltner.htmlKleberson Leandro haverja/sport/magyarfoci/20020812leandro.html?pIdx=3

A klub egyébként a jelenlegi bajnokságban csupán a középmezőnyben szerénykedik, sőt állítólag elveszíti egyik legjobb csatárát, Klebersont is. A BBC-nek ugyan úgy nyilatkozott Martin O'Neill, a Celtic menedzsere, hogy egyelőre nem szerződtetik a csatárt, ám a Soccerage.com brazil kiadása szerint a játékos a januári, átigazolási időszak nyitásakor ötmillió angol fontért Nagy-Britanniába szerződik.

"Nagyon szeretnék minél többet megtudni Skóciáról. Ha a Celtic szerződtet, mindent beleadok, főleg a nagy rivális Rangers ellen" - nyilatkozta Kleberson, akinek megszerzéséért az angol Leeds United, az olasz AS Roma és a német Bayer Leverkusen is küzd.