Vágólapra másolva!
Az Angol Labdarúgó Szövetség bekérte az FC Liverpool-Everton bajnoki mérkőzés videofelvételét. A szövetség Steven Gerrard büntetlenül maradt súlyos szabálytalanságát tanulmányozza.

A Merseyside-on tartott városi rangadó 85. percében a hazaiak középpályása páros lábbal beleszállt a becsúszva szerelő Gary Naysmith-be, de Graham Poll játékvezető nem mutatott fel lapot, mivel nem látta az esetet. Volt ott valami, amit nem láttam és arra kértem a szövetséget, hogy tanulmányozzuk még egyszer az esetet - mondta Poll.

Naysmith elégtételt akartak venni Gerradon, s emiatt kisebb tömegjelenet alakult ki, de lökdösődésen kívül más nem történt. Ha az FA vétkesnek találja Gerrardot, akkor pénzbírság, vagy eltiltás vár rá. A liverpooli rangadó gólnélküli döntetlennel zárult.

Az Everton egyébként szerdán féléves szerződést kötött Ibrahim Szaiddal, az egyiptomi Al-Ahly játékosával. A középpályán és a csatársorban is bevethető 24 éves futballista mellett a liverpooli együttes a dán Espen Baardsent is megvásárolta. A 25 éves védő a másodosztályú Watford csapatától érkezett.