Vágólapra másolva!
Szenzációs hírt repített világgá a katalán TV3 csatorna, amely nem kevesebbet állít: az FC Barcelona a téli szünetben szeretné szerződtetni a brazil Romariót.

A katalán TV3 csatorna úgy tudja, az idei bajnokságban szerényebben teljesítő FC Barcelona hathónapos szerződést kíván kötni minden idők egyik legjobb csatárával, a brazil Romarióval. A klasszis világbajnok labdarúgó, aki az 1993-1994-es szezonban már nyert spanyol bajnoki címet a klubbal, azért került a csapat látóterébe, mert amióta szabadon igazolható, jóval kevesebbe kerülne bármelyik "kollégájánál".

FC Barcelonahttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=36311

A Barcelona gyakorlatilag nyár óta keresi a megfelelő megoldást a csatárkérdés orvoslására, korábban szerette volna szerződtetetni Jardelt, Morientest és Salast is. A tévé hozzátette, előfordulhat, a Romario-ügy csak "kacsa", éppen azért, hogy Joan Gaspart klubelnök elhallgattassa a csapatot ért kritikákat.

A hír valóságtartalmát erősíti, hogy a brazil O'Globo című napilap is megemlíti a lehetséges kontraktust, amelyet Carlos Bianchi hozna tető alá. A lap szerint a Fluminense együttesének sietnie kell, hogy meghosszabbítsa Baixinho (Kicsi) szerződését, különben elhappolja az orra elől a Van Gaal-féle Barca. A 37 éves csatárt december 25-ig köti szerződése a Rio de Janeiró-i egyesülethez, de a hírek szerint már bejelentkezett érte a Vascónak és a Flamengo is.