Vágólapra másolva!
A szurkolók véleményét osztva Rivaldo, a csapat volt klasszisa is úgy véli: Louis van Gaal vezetőedzőnek távoznia kell a Barcelona kispadjáról.

"Ez az egyetlen megoldás, ha a klub ki akar lábalni a hullámvölgyből" - nyilatkozott a Marca című sportlapnak a világbajnok brazil labdarúgó-válogatott egyik sztárja, aki éppen a holland szakember érkezése miatt igazolt júliusban a katalánoktól a Milanhoz. "Nem vagyok rosszindulatú, de úgy gondolom: a váltás a játékosokat és a csapat drukkereit is feldobná."

A Primera Division állása és mesterlövészei/sport/focivilag/20021216aprimera.htmlRomario visszatérhet Barcelonába/sport/focivilag/20021219romario.html

Rivaldo sorsa azután pecsételődött meg Barcelonában, hogy - a szakmai munkát 1997 és 2000 között már irányító - Van Gaal július elején visszatért. A két, rendkívül határozott egyéniség kapcsolata még a tréner korábbi tevékenykedése alatt romlott meg, s azóta sem javult.

A szakértők biztosra veszik, hogy ha az együttes nem nyer szombaton a Mallorca otthonában, akkor a vezetőedzőnek távoznia kell.