Vágólapra másolva!
A nemzetközi porondon erre az évre befejeződtek a küzdelmek, az utolsó idei fordulót rendezték a Bajnokok Ligájában és az UEFA-kupában, és álomcsapatunkba négy olyan focista is bekerült, aki jól szerepelt ezeken a meccseken csapatával. A többség azonban ismét a hét végi teljesítményével verekedte be magát tizenegyünkbe, és egyedül Pablo Alfaronak nem kellett ehhez gólt szereznie.
André Palop (spanyol, Valencia CF): A hispán bajnokcsapat drukkerei ugyan nem örültek annak, amikor kiderült, hogy kapusuk, Santiago Canizares megsérült, de nagyon nem is estek kétségbe, hiszen tudták, hogy a második számú portás, Andrés Palop is kiváló hálóőr. Palop mindezt az Arsenal elleni BL-rangadón is bizonyította, ahol a Valencia elsősorban az ő kiváló védéseinek köszönhetően tudott pontot menteni.
Dominique Arribagé (francia, Satde Rennes): A PSG utóbbi időben tartó vesszőfutása az elmúlt héten is folytatódott, a bajnokságban a Stade Rennes-től kapott ki a fővárosi együttes. A mindent eldöntő találatot a hazaiak védője, Arribagé szerezte, aki emellett természetesen alapfeladatát is remekül látta el, hiszen a PSG nem szerzett gólt a meccsen.Fernando Meira (portugál, VfB Stuttgart): Az ő szerepeltetése egy kicsit csalásnak számít, hiszen csak a svábok UEFA-kupameccsén játszott a védelemben, a hét végi bajnokin a Wolfsburg ellen már a középpályán kapott helyet, és így szerzett gólt, ám mivel az esetek többségében középhátvédként szokott játszani, így a helye a hét álomtizenegyében mindenképpen jogos.Pablo Alfaro (spanyol, Sevilla): A hét vége egyik legnagyobb meglepetése a Barcelona hazai veresége volt a Sevilla ellen. A vendégeknél elsősorban a két gólszerzőt ünnepelték, de a győzelem nem jöhetett volna létre a remek védelem nélkül, amelyből főleg Pablo Alfaro emelkedett ki. A focista a meccs során összesen tíz alkalommal szerelt kiválóan, és egyetlen labdát sem adott el!Raúl Bravo (spanyol, Real Madrid): Meglehetősen hálátlan feladat a saját nevelésű madridi balhátvédé, hiszen a poszt talán legjobb focistája, Roberto Carlos áll előtte a sorban, és csak akkor kaphat játéklehetőséget, ha a brazil nem játszhat. A Recreativo ellen ez történt, és Raúl Bravo élt a bizalommal, hiszen 0-2 után ő kezdte meg a felzárkózást egy pazar találattal, ami egyébként karrierje során első volt a Primera Divisiónban.
Stefano Fiore (olasz, Lazio): A római klub továbbra is kiválóan szerepel, annak ellenére, hogy az egyesület anyagi helyzete nem éppen ideális. A Juventus elleni rangadó főhőse, Fiore két távoli lövéssel is betalált, és ezzel újabb nem várt három pontot szállított együttesének, amely így továbbra is ott van a Serie A élcsapatai között.Luigi di Biagio (olasz, Internazionale): A milánóiak játékosa elsősorban a Bajnokok Ligájában nyújtott teljesítménye alapján került be csapatunkba, hiszen a Bayer Leverkusen elleni találkozón kétszer is eredményes volt. A hét végén az Atalanta ellen már nem tudott gólt szerezni, de ekkor is hozta a tőle megszokott megbízható teljesítményt.Barry Ferguson (skót, Rangers FC): A glasgow-i együttes saját nevelésű középpályása az utóbbi időben meghatározó játékossá nőtte ki magát a Rangersnél. Ferguson mostanában rendkívül gólerősen futballozik, és ezt a hét végén is megmutatta, amikor a Dundee United ellen mesterhármast vágott, és ezzel 13-ra növelte a szezonban lőtt találatainak számát.Marc-Vivien Foé (kameruni, Manchester City): A sorsolás, na meg az angol televíziós közvetítések úgy hozták, hogy a Manchester City a múlt héten két bajnokit is játszott: egyet hétfőn a Sunderland, egyet pedig szombaton a Charlton ellen. Előbbi találkozót simán hozta a gárda, utóbbin viszont csak nagy nehezen szerzett egy pontot, köszönhetően Foénak, aki kétszer is betalált. A kameruni játékos hétfőn is eredményes volt, vagyis a múlt héten nagyon jól ment neki a játék.
Julio Cruz (argentin, Bologna FC): A bolognai együttes továbbra is tapad az olasz bajnokság élcsoportjához, és immár sokadszor argentin csatárának, Cruznak köszönhette a három pontot. Az El Jardinero, vagyis a Kertész becenévre hallgató támadó két gólt szerzett a Parma ellen, és ezzel bebiztosította a három pontot csapatának.Raúl (spanyol, Real Madrid): Nehéz héten van túl a Real Madrid együttese, és a királyi gárda focistái közül szinte csak Raúl lehet büszke teljesítményére. A támadó a Bajnokok Ligájában is alaposan kitett magáért, kétszer is betalált a Lokomotiv Moszkva ellen, és nem rajta múlt, hogy a gárda nem tudott nyerni, majd a hét végén is betalált a Recreativo Huelva ellen, amikor a királyi gárda kétgólos hátrányból állt fel.

(Megjegyzés: Az egeret a figurák fölé helyezve olvashat a hét legjobbjairól.)