Vágólapra másolva!
Luiz Felipe Scolari, a "vendégek" szakvezetője számos sztárlabdarúgóra számít a Real Madrid és a Világválogatott szerdai gálamérkőzésén.  A koreai-japán közös rendezésű vb-n győztes brazilok korábbi, s a portugálok nemrég kinevezett új szövetségi kapitánya Oliver Kahnt, Alessandro Nestát, Rivaldót és Alessandro Del Pierót is meghívta a madridi centenárium utolsó jelentős eseményére.

Scolari összesen 25 játékosra számít a Santiago Bernabeu-stadionban. Az 1902. március 6-án alapított Real Madrid kilenc alkalommal volt első a BEK-ben, illetve a Bajnokok Ligájában és kétszer nyerte meg az UEFA-kupát. Az elitklub 28-szoros spanyol bajnok és 17-szeres kupagyőztes. December 3-án a paraguayi Olimpia Asunción 2-0-s legyőzésével harmadszor is elhódította a klub Világkupát.

Továbbra is szenved a Real/sport/focivilag/bl/20021212tovabbra.htmlMakelelének elege van a Real Madridból/sport/focivilag/20021209makelelenek.html

A Világválogatott kerete
Kapusok: Cavallero (argentin), Kahn (német)
Védők: Lizarazu (francia), Nesta (olasz), Maldini (olasz), Chivu (román), Trabelszi (tunéziai), Najbet (marokkói), M. Yakin (svájci)
Középpályások: Baraja (spanyol), Ballack (német), Kaká (brazil), Nakata (japán), Aimar (argentin), Wilmots (belga), d'Alessandro (argentin), Csa Du Ri (dél-koreai)
Csatárok: Rivaldo (brazil), Torres (spanyol), Makaay (holland), Joaquin (spanyol), Klose (német), Mijatovic (jugoszláv), Del Piero (olasz), Eto'o (kameruni)