Vágólapra másolva!
A magyar küldöttség részéről hatalmas várakozás előzte meg csütörtök délelőtt a 2008-as futball Európa-bajnokság helyszínének kijelölését Genfben. A görög és török külügyminiszter meg levelet írt.

"Jól aludtunk, de reggel óta már tűkön ülünk, alig várjuk az eredményhirdetést" - mondta Berzi Sándor, az MLSZ főtitkára.

Az európai szövetség végrehajtó bizottságának delegációja várhatóan kevéssel 12 óra után érkezik meg az UEFA nyoni főhadiszállásáról, majd a pályázók és a sajtó képviselői számára egyszerre teszi közzé a végeredményt.

Nálunk lesz a 2008-as Eb?!http://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=50039

Jeórjiosz Papandreu és Yasar Yakis, a görög, illetve a török diplomácia vezetője néhány órával a döntéshozatal előtt közös levélben arra kérte az UEFA illetékeseit, hogy a jelöléskor vegyék figyelembe, milyen komoly politikai haszna lenne, ha a két ország közösen adhatna otthont a hat év múlva sorra kerülő kontinenstornának.

"A megértés és az együttműködés új szakaszába léptünk, s az együttes munka újabb komoly lépést jelentene a kapcsolatok javulása felé" - áll többek között a külügyminiszterek levelében.