Vágólapra másolva!
Pár órával a döntés előtt mind az [origo], mind az UEFA szavazásán a magyar pályázat sikerére szavaztak a legtöbben, azaz a legtöbben hazánknak adnák a 2008-as labdarúgó Európa-bajnokság rendezési jogát.

Rövidesen kiderül, ki rendezheti a 2008-as labdarúgó Európa-bajnokságot. Várhatóan valamivel dél után döntenek Svájban a helyszínről, nézzük, hogy ma, csütörtök reggel 9 óra körül hogy is vélekedtek az [origo] olvasói és az uefa.com szavazásán "vitézkedők".

uefa.comhttp://www.uefa.com/fanzone/Polls/Pop_Up.htmx?idSPolls=906&action=VOTENálunk lesz a 2008-as Eb?!http://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=50039Szavazzatok a magyar pályázat sikerére!http://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=50036A pályázók kislexikona/sport/focivilag/20021210futballeb.html

Abban egyetértettek, hogy Magyarország lesz a rendező, nálunk a voksolók több mint 40 százaléka, a szövetség oldalán majd 53 százalék szavazott a sikerünkre. Az [origo]-n Ausztria-Svájc a második, alig lemaradva, a további sorrend: északiak, skót-írek, oroszok, horvát-bosnyákok, görög-törökök. Az uefa.com-on az oroszok állnak a második helyen, a többiekre kevéske szavazat érkezett.

Hogy mindez mit jelent? Nem tudni. Ami biztos, magyar szurkolók megtettek mindent, küldöttségünk bizakodó, no és a mindenféle lapvélemények az osztrákok és a svájciak befutóját ígérik. Fórumunkban megoszlanak a vélemények, összességében optimista a hangulat.