Vágólapra másolva!
Két sztár is megsérült a labdarúgó Bajnokok Ligája keddi játéknapján. Az olasz Christian Vieri a rossz talaj miatt, a francia Patrick Vieira a terheléstől sérült le.

A Bayer Leverkusen elleni mérkőzésen elszenvedett térdhúzódás miatt a hétvégén biztosan nem léphet pályára Christian Vieri, az Internaztionale csatára.

"Egyelőre pihennie kell" - mondta Franco Combi csapatorvos. "A leletek csak csütörtökre vagy péntekre lesznek készen, akkor kiderül, hogy mennyire súlyos Vieri sérülése. Ami biztos, hogy az Atalanta elleni, vasárnapi bajnokin nem játszhat."

A milánói klubnál aggódva várják a pontos diagnózist, mivel az olasz válogatott támadó az 1999-2000-es idényben 172 napig nem léphetett pályára hasonló sérülés után. Hernan Crespo a Giuseppe Meazza-stadion gyepszőnyegét okolja Vieri sérüléséért.

"Mintha krumpliföldön játszottunk volna" - mondta az argentin válogatott csatár. "A labda össze-vissza pattogott, nem lehetett kiszámítani a passzokat és azt sem, hogy hova lépjen az ember, hogy ne essen baja."

Nem volt gyógyszere a Bayernek az Inter ellen/sport/focivilag/bl/20021210csak.html?pIdx=1Palop tökéletesen pótolta Canizarest/sport/focivilag/bl/20021210csak.html?pIdx=2Ki nyeri a BL-t?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=47637

A mérkőzést 3-2-re az Internazionale nyerte, s hat pontjával vezet az A csoportban.

Patrick Vieira, a B csoport rangadóján a Valenciával gólnélküli döntetlent játszó Arsenal középpályása ágyékhúzódás miatt hiányzik majd vasárnap a Tottenham Hotspur ellen. A francia klasszis szereplése már kedden is bizonytalan volt, csak nem sokkal a kezdés előtt kapott engedélyt az orvosoktól a játékra. Vieira a 37. percig bírta a terhelést, ekkor Ray Parlour állt be a helyére.