Vágólapra másolva!
A Lazio labdarúgócsapata az első félévben 103 millió eurós veszteséget halmozott fel - jelentették be a római klub közgyűlésén.

"Kritikus helyzetben vagyunk, sürgős megoldást kell találni" - mondta Sergio Cragnotti elnök. A tulajdonosok azt tervezik, hogy 80 millió euróval emelik meg a törzstőkét.

A Lazio játékosokkal fizetne a Valenciának/sport/focivilag/20021125alazio.htmlNyárig változatlan marad a Lazio kerete/sport/focivilag/20021203nyarig.htmlRomát vert és élre állt a Milan/sport/focivilag/20021207romat.html

Tovább nehezíti a Lazio helyzetét, hogy 12 millió fontot még nem fizetett ki Jaap Stam vételárából a Manchester Unitednek, illetve Gaizka Mendieta szerződésének egy kitétele alapján 12 millió eurós "büntetést" kell átutalnia az FC Valenciának, mivel a spanyol játékos 2003 előtt visszatért a hazai bajnokságba, de nem a volt
együttesébe. Korábban szóba került, hogy Moamer el-Kadhafi líbiai államfő fia, Al-Szadi megvásárolja az egyesületet, de elállt az üzlettől, miután kiderült, hogy a Lazio július 1-től októberig további kb. 45 millió eurós veszteséget halmozott fel.