Vágólapra másolva!
Hernan Crespo, az Internazionale labdarúgója szerint idén három játékost kellene Aranylabdával jutalmazni. Az argentin csatár a Real Madrid klasszisainak, a brazil Ronaldónak és Roberto Carlosnak, illetve a spanyol Raúlnak adná az egyik legnagyobb elismeréssel járó díjat.
Ötvenen jelöltek az Aranylabdára/sport/focivilag/20021119otvenen.htmlÉrdemtelen Aranylabda-jelöltek/sport/focivilag/20021120erdemtelen.htmlAz Aranylabda-jelöltek portréi/sport/focivilag/20021126aranylabdajeloltek.htmlKié lesz az Aranylabda?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=31073

"Nem tudom mi alapján lehetne köztük dönteni. Mindhárman zseniálisan futballoztak ebben az esztendőben" - érvelt a Bajnokok Ligája góllövőlistáját kilenc góllal vezető klasszis.

Az Aranylabdát 1956 óta a sportújságírók voksai alapján ítélik oda annak az Európában játszó labdarúgónak, aki a legjobb teljesítményt nyújtotta az adott naptári évben. Tavaly decemberben az FC Liverpool és az angol válogatott csatára, Michael Owen győzött a szavazáson.