Társoldalunk:

Nem küldik el az edzőt Újpestről

Az újpesti vezetők szerda óta javában értékelik a csapat őszi teljesítményét. Az elemzés kiterjed a játékosok egyéni produkcióira, de természetesen a szakmai munka is terítékre kerül. Utóbbi egyben az edzőkérdést is érinti, mivel korábban felmerült, hogy esetleg a tavaszi idényben Szabó András helyett más szakvezető foglalná el a Megyeri úti kispadot.

Újpesten azonban rengetegen - többek között a játékosok is - teljes mellszélességgel kiálltak a jelenlegi tréner mellett, ráadásul most már a klubvezetés bizalmát is élvezi Szabó. Az őszi harmadik helyezést a bajnokságban tehát jónak minősítették a lila elöljárók, s bár a Magyar Kupa-kiesést a Tápiószecső ellenében nehezen emésztették meg, az eredmények a 40 éves szakember munkáját dicsérik. 

Hivatalos állásfoglalás ugyan csak a jövő héten várható, Lukács Ferenc tulajdonos, valamint Bodnár István klubigazgató-helyettes sejteni engedték: hacsak valami rendkívüli esemény nem jön közbe, tavasszal is Szabó András dirigálja majd a violákat a kispadról.

Bánki József

[origo]

Előző
  • 1
  • 2
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKK