Vágólapra másolva!
Szinte biztos, hogy néhány évig még nem változik a Manchester United labdarúgócsapatának "bal oldala": sem Ryan Giggs, sem Mikael Silvestre nem távozik.

A 29 éves walesi sztárt már többször hírbe hozták az Internazionaléval, Massimo Moratti milánói klubelnök a kedvencei közé sorolta. A még most is rendkívül gyors szélső azonban remekül érzi magát Manchesterben, eszébe sem jut, hogy máshol játsszon. "Szeretem a klubot, a várost is kedvelem" - szögezte le Giggs. "Minden álmom teljesül azzal, hogy a világ egyik legjobb csapatában szerepelhetek. Ha már nem lesz így, akkor inkább befejezem pályafutásomat. Más együtteshez nem megyek!"

A walesi futballista 1990-ben került a Manchester Unitedhez, jelenlegi kontraktusa 2006-ban jár le.

Silvestre "csak" 1999 óta tagja Sir Alex Ferguson vezetőedző keretének, azóta viszont tökéletesen beilleszkedett. Ennek ellenére az elmúlt hetekben többször is szóba került, hogy távoznia kell, főleg "cserealapként" vették volna őt figyelembe. A 25 éves francia védőnek azonban nem kell új környezetet megszoknia, mert további négy évre meghosszabbítják nyáron lejáró szerződését. "Már csak egy-két apróságot kell tisztáznunk. A főbb kérdésekben megegyeztünk, így a mi játékosunk marad" - mondta Ferguson.