Vágólapra másolva!
Zbigniew Boniek lengyel szövetségi kapitány lemondása a magyar válogatott szempontjából is jelentőséggel bír, ugyanis Gellei Imre kapitány együttese március 29-én éppen Lengyelország ellen lép pályára Varsóban, Eb-selejtező mérkőzésen.

Gellei Imre nem foglalkozik különösebben Boniek lemondásával. "Már korábban is mondtam, és ezt most is megismétlem, nekünk minden külső körülményt figyelmen kívül kell hagyni, s csak magunkkal szabad foglalkozni. A lengyel válogatottat továbbra is rendkívül erős együttesnek, csoportunk egyik esélyesének tartom."

Világverő csapatunk le-het - Gellei a Társalgóban/sport/magyarfoci/20021127gellei.htmlÖngóllal győztek, mege-lőztek minket a lettek/sport/focivilag/20021120brazilia.html

"Természetesen a kapitányváltás után semmivel sem lett könnyebb a helyzetünk, hiszen ilyen esetekben a játékosok mindenkor bizonyítani akarnak az új szakvezetőnek, ugyanakkor ami bennünket illet, egy valami nem változott: így is, úgy is nagyon nehéz 90 perc vár ránk Varsóban" - tette hozzá a magyar kapitány.

Bánki József

[origo]