Vágólapra másolva!
Szinte semmi nincs rendben Dunaújvárosban, még a labdarúgó-szakosztály fennmaradása is kétséges. Az évzáró mindenesetre megvolt, de senki nem tudja, kik térnek vissza a Dunaferr öltözőjébe tavasszal.

Nehéz napokat él át mostanában a Dunaferr labdarúgócsapata, mint ahogy egész ősszel súlyos gondok gyötörték az újvárosi legénységet. A közismert anyagi problémák miatt több játékos feljelentette a klubot, Sowunmi már el is szerződött a Ferencvároshoz, s félő, hogy széthullik a 2000-ben bajnokságot nyert gárda. Mindezek után nem meglepő, hogy a kiesés ellen hadakozik a Dunaferr, vagyis kőkemény tavasz vár a piros-fehérekre.

Hatgólos meccs Egerszegen és Sopronban/sport/magyarfoci/20021130hatgolos.htmlLegyőzte az MTK-t, őszi bajnok lehet az FTC/sport/magyarfoci/20021201legyozte.htmlA Borsodi Liga állása és mesterlövészei/sport/magyarfoci/20021130aborsodi.html

Hétfőn mindenesetre egy levezető edzést tartottak Újvárosban, s az évzárót követően elbúcsúztak egymástól a futballisták és a szakmai stáb tagjai, ám mint az Tornyi Barnabás rövid értékeléséből, valamint a folytatást érintő mondataiból kiderül, pillanatnyilag teljes a bizonytalanság az együttes körül, hiszen a napokban döntenek a szakosztály jövőjéről a Dunaferrnél.

"Valódi flúgos futam volt ez az ősz számunkra, tele voltunk gonddal-bajjal, ezáltal a tabellán elfoglalt helyezésünk, ha nem is örömteli, reális. Az öltözőben igyekeztem korrekt kapcsolatot kialakítani a játékosokkal, ugyanakkor a problémáik egyszerűen engem sem hagyhattak hidegen. Végül zömében mindenki kitartott és igyekezett a futballra koncentrálni. Hétfő este mindenki lekezelt mindenkivel, elbúcsúztunk egymástól, ám jelenleg senki sem tudja, hogy a január 6-i kezdéskor kivel találkozhatunk az öltözőben. Mindenesetre én személyre lebontva mindenkinek kiadtam az egyéni edzésadagot, hogy januárban senki se jelenjen meg az első tréningen súlyfelesleggel, mert annak a későbbiekben látná kárát."

Bánki József