Vágólapra másolva!

A december 10-i, második forduló párosítása:

Inter - Leverkusen

Barcelona - Newcastle


Utóbbi tíz meccsén egyszer győzött a Real/sport/focivilag/bl/20021127utobbi.html

"Craig felelőtlensége miatt nagy árat fizettünk. Profi játékoshoz méltatlanul viselkedett, pedig fontos szerepet szántam neki. Arra számítottam, hogy nyerőember lehet, mint Rotterdamban a Feyenoord ellen, amikor két gólt szerzett" - dühöngött Sir Bobby Robson, a hazaiak trénere.

A csoport másik találkozóján a tavasszal döntőt játszó, de azóta alaposan meggyengült Bayer Leverkusen a 39. percben még megszerezte a vezetést Berbatov fejesgóljával, ám két csereként pályára lépő Barca-játékos, Saviola, valamint Overmars megfordította az állást.

Ki nyeri a BL-t?http://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=47637Csoportállások/sport/focivilag/bl/20021115amasodik1.html.htmlMenetrend, eredmények/sport/focivilag/bl/20021115amasodik2.htmlAz első BL-kör eredményei/sport/focivilag/bl/20020829abajnokok.html

"Csak magunkat okolhatjuk az újabb bosszúságért. Mi irányítottuk a játékot, de Diego Placente óriási hibájából egyenlítettek a vendégek, s ez megroppantotta csapatomat. Legyőzhettük volna a Barcelonát, mert sokáig gyengén játszott" - bosszankodott Klaus Toppmöller, a hazaiak vezetőedzője. Louis van Gaal, a selejtezővel együtt már kilencedik sikerüket arató vendégek holland trénere szerint az egyéni képességek közti különbség döntötte el a három pont sorsát: "Csak a második félidőben játszottunk jól. Akkor bebizonyítottuk, hogy képzettebb futballisták alkotják az FC Barcelonát. Azt azonban el kell ismernem, a fordításhoz némi szerencsére is szükségünk volt."