Vágólapra másolva!

Real Madrid: Guti megsérült, Zidane játszhat - 12.32

SMS-ben a Bajnokok Ligájáról
Ön akkor is rögtön megtudhatja a meccsek eredményeit, ha se internet, se tévé, se rádió nincs a közelben. Csupán egy SMS-t kell küldenie nekünk, és mi mindenről informáljuk!

Részletek>>>



A német gárda ezzel szemben koránt sincsen csúcsformában, novemberi tétmérkőzései közül mindössze egyet tudott megnyerni, és csupán két gólra volt képes ebben a hónapban. A csapatból a brazil Evanílson biztosan hiányozni fog izomhúzódás miatt, ám Metzelder és a csapatkapitány Reuter felépült, és játékra jelentkezett. Elképzelhető, hogy Sammer mester a nagyobb biztonság kedvéért ismét visszavonja a védelembe Kehl, aki ebben a szezonban mindig a középpályán kapott lehetőséget.

Lokomotiv Moszkva - Dortmund
Moszkva, 18.45
Milan - Real Madrid
Milánó, 20.45


Ki nyeri a BL-t?http://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=47637Csoportállások/sport/focivilag/bl/20021115amasodik1.html.htmlMenetrend, eredmények/sport/focivilag/bl/20021115amasodik2.htmlAz első BL-kör eredményei/sport/focivilag/bl/20020829abajnokok.html

A Realnak sokba került a Barcelona elleni, kínkeservesen kiharcolt gól nélküli döntetlen, hiszen Claude Makelele megsérült, és így nem játszhat Milánóban, akárcsak a megfázással bajlódó Ronaldo. Mivel Fernando Hierro még mindig nem épült felé, és Zinedine Zidane játéka is kérdéses, így a meccsnek nem a spanyolok az esélyesei. A Realban a középpályán minden bizonnyal az elmúlt időszakban csak kevés lehetőséget kapó Flávio Conceicao kezd majd a középpályán, de elképzelhető, hogy Steve McManaman is bevetésre kerül.