Vágólapra másolva!
Nem került terítékre a Videoton esetleges pontlevonásának ügye a Magyar Labdarúgó Liga fegyelmi bizottságának keddi ülésén. A klub négy játékosának nem fizette ki idejében a járandóságát, s ezért kell szankciótól tartania.

A székesfehérváriakat most azért büntették meg 20 ezer forintra, mert négyen is sárga lapot kaptak szombaton Debrecenben. A testület öt sárga lap miatt 25 ezer forintra bírságolta a Zalaegerszeget. A Ferencváros ellen kiállított Zováth János (Dunaferr) egy bajnokin nem léphet pályára.

A Kispest két idegenbeli mérkőzésére saját költségén köteles szövetségi ellenőrt kérni, mert a november 16-ai Videoton-Honvéd találkozón a vendég szurkolók randalíroztak.

Az ugyanezen a napon játszott Diósgyőr-Nyírség NB I/B-s mérkőzésen történt nézőtéri atrocitások miatt hasonló büntetést kapott a Nyíregyháza, itt azonban a hazaiaknak fizetniük kell, mégpedig 200 ezer forintot.

A fegyelmi bizottság egy hét múlva tárgyalja a szombati Zalaegerszeg-MTK Hungária rangadó botrányát: a 75. percben a fővárosi együttes játékosát, Komlósi Ádámot fejbe dobták a nézőtérről, s emiatt rövid időre félbeszakadt a mérkőzés.