Vágólapra másolva!

A spanyolok saját nevelésű támadója már Milánóban, a meccs előestéjén, edzésen sérült meg: az egymás elleni játék során Rubénnel ütközött, kificamodott a bokája, s emiatt kétségessé vált a Világkupa-döntőn való részvétele is.

Guti Rubénnel való ütközése nagyon rosszul jött a királyi gárdának, a BL második csoportkörének nyitánya előtt ugyanis több kulcsember eleve sérült volt.

Ronaldo belázasodott a Barcelona elleni derbi előtt, Claude Makelele magán a meccsen kapott egyet a lábára, Fernando Hierro pedig már hetek óta sérült, igaz, a középhátvéd hamarosan újra játszhat.

Real Madrid Fan Clubhttp://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=27000Menetrend, eredmények/sport/focivilag/bl/20021115amasodik2.htmlKi nyeri a BL-t?http://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=47637

A San Siro gyepét egyébként folyamatosan eső áztatja, az előrejelzések szerint a találkozón is zuhogni fog, de ha mégsem, a talaj biztosan vizes lesz.

Madridban valószínűleg másfajta égi áldásért fohászkodtak, ám egy kérésük azért nekik is meghallgattatott: Zinedine Zidane lumbágója teljesen rendbe jött, s játszhat a rossonerik ellen.