Vágólapra másolva!
Bár napok óta azt rebesgetik, hogy a Borsodi Liga harmadik helyén álló Újpest labdarúgócsapatánál veszélyben forog Szabó András vezetőedző állása, a lila-fehér klub monori tárgyalásán az illetékesek cáfolták a szakvezető leváltásáról szóló híreket.

Kedd este a befektetők és a tulajdonosok tárgyalást folytattak Monoron az Újpest FC jövőjével kapcsolatban. Az összejövetelen dr. Genzwein Ferenc látta vendégül Lukács Ferenc tulajdonost és Gyulay Zsolt ügyvezető igazgatót.

Hajrá Lilák!http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=30889Az Újpest honlapjahttp://www.ujpestfc.hu

A megbeszélésen természetesen szóba került az esetleges edzőcsere is, amit Gyulay határozottan cáfolt, míg Lukács Ferenc hasonlóan nyilatkozott, azzal a különbséggel, hogy szerinte most elsősorban a ZTE elleni bajnoki mérkőzés a legfontosabb. Érdeklődésünkre - miszerint az anyagi gondokkal küzdő Siófok trénere, Csank János érkezhet a Megyeri úti kispadra - az újpesti elöljárók azt sejtették, a Balaton-parti szakvezető szerepvállalása nem elképzelhető, vagyis jelen helyzetben az edzőváltás nem téma a lila-fehéreknél.

Ugyanakkor a vezetők azt sem titkolták, hogy Szabó Andrást sokan kedvelik Megyeren, ám továbbra sem kizárt, hogy a téli alapozáskor már új edző fogja irányítani az újpesti labdarúgókat.

Bánki József