Vágólapra másolva!
A ferencvárosi vezetők megkezdték a szerződéshosszabbítási tárgyalásokat azokkal a játékosokkal, akiknek a szezon végén lejár a kontraktusa, a napokban Lipcseivel, Dragónerrel és Kristonnal ültek tárgyalóasztalhoz. Módosult az MTK-FTC örökrangadó kezdési időpontja is.

Miután a Ferencváros már nem érdekelt az UEFA-kupában, a hazai bajnoki és kupaszereplés mellett az Üllői úti vezetők gőzerővel dolgoznak a jövő évi játékoskeret kialakításán. Szeiler József ügyvezető igazgató, és Garami József szakmai direktor elsőként azokkal a játékosokkal ült tárgyalóasztalhoz, akiknek a bajnokság végén lejár a szerződésük. Gera Zoltánnal már augusztus óta folyamatosan zajlanak a tárgyalások, de a hosszú egyeztetésnek a felek még nem értek a végére. A napokban Dragóner Attilával, Lipcsei Péterrel és Kriston Attilával is a lehetséges jövőről tárgyalnak a ferencvárosi elöljárók.

Hajrá Fradihttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=26900Győzött a Fradi és a ZTE/sport/magyarfoci/20021116gyozott.htmlA Borsodi Liga állása és mesterlövészei/sport/magyarfoci/20021116aborsodi.html

Egyébként Garami mester, a szombati Dunaferr elleni fellépésen a fentebb említettek közül a térdsérüléssel bajlódó Dragónerre biztosan nem számíthat, s egyelőre kérdéses a combját fájlaló Gera szereplése is.

Persze sokan várják már a bajnokság nagy derbijét, az MTK-FTC örökrangadót is, amelynek kezdési időpontja módosult. A Magyar Labdarúgó Liga versenybizottságának döntése értelmében ugyanis a 17. fordulóban november 30. helyett december 1-jén kell megrendezni a mérkőzést. A Hungária körúti találkozó kezdési időpontja 18 óra. A testület a televíziós közvetítés miatt döntött a módosításról. A kiírás alapján szombaton rendezték volna a rangadót, ugyanebben az időpontban, de ezen a napon a televízió a Debrecen-Győr összecsapást közvetíti. A debreceniek és a győriek eredetileg pénteken játszottak volna egymással, de mivel két nappal korábban a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében lépnek pályára, kérték, hogy a meccsüket tegyék át szombatra.

Bánki József