Vágólapra másolva!
Ryan Giggs, a Manchester United walesi válogatott labdarúgója kijelentette: mostanában sokkal jobban szeret a nemzeti együttesben játszani, mint az angol elitklubban.

Jelenleg inkább a válogatott meccseket élvezem, s nem a Premiership találkozóit" - mondta a kitűnő szélső. "De azt hiszem, ez érthető, hiszen vezetünk az Eb-selejtező csoportban."

A Premiership állása/sport/focivilag/20021116apremiership.htmlMenetrend, eredmények/sport/focivilag/20020815premiership.html

Giggs ugyanakkor nem hallgatta el azt sem, hogy hatalmas csalódás számára a MU idei szereplése: az 1999-ben Bajnokok Ligája-győztes gárda vasárnap csak 1-1-es döntetlent tudott elérni a West Ham otthonában: "Borzasztó, és a tudásunkat tekintve talán szégyenteljes is, hogy a hajrában egyetlen helyzetünket sem sikerült értékesítenünk."

Trap állásába kerülhet a szenzációs walesi siker/sport/focivilag/20021017felfordult.html?pIdx=1

A walesi válogatott szerdán Bakuban lép pályára Azerbajdzsán ellen, és ha nyer, megerősíti helyét a kilencedik csoport élén. A brit csapat Giggs vezérletével két győzelemmel - Finnországban 2-0, az olaszok ellen 2-1 - rajtolt a 2004-es kontinensviadal selejtezősorozatában.