Vágólapra másolva!
Érdekes hírről számoltak be az angol internetes honlapok, miszerint Kozma István liverpooli szerződése után újabb magyar labdarúgóra figyeltek fel a Premiership csapatai. Fehér Csaba, a holland Breda 18-szoros válogatott labdarúgója iránt a Tottenham és a Manchester City érdeklődik.

Két, a labdarúgás átigazolásaival foglalkozó internetes oldal egybehangzóan állítja, Fehér Csaba, a holland NAC Breda válogatott középpályása iránt - spanyol és olasz klubok mellett - a Manchester City és a Tottenham is érdeklődik. A Fansfc.com úgy tudja, a 27 esztendős magyar játékos nagyon szívesen kipróbálná magát a Premiershipben, ám lehetséges, a kevés válogatottbeli szereplés miatt nem kaphat majd munkavállalási szerződést. Fehér 1998-ban mutatkozott be a magyar nemzeti csapatban, ám azóta hiába lépett pályára tizennyolc alkalommal is, nem állandósította helyét. Varga Sándor, a labdarúgó menedzsere szerint valószínűbb egy olasz vagy spanyol transzfernek nagyobb a valószínűsége.

Fansfc.comhttp://www.fansfc.comPlanetfootballhttp://www.planetfootball.co.uk

A Planetfootball meg is szólaltatta a menedzsert, aki elmondta, hallott az angol érdeklődésről. "Sajnos Csaba valóban kevés mérkőzésen szerepelt, így angol szerződése nehézségekbe ütközhet. Az utolsó két találkozón játszott, a svédek ellen kifejezetten jó teljesítményt nyújtott. Ráadásul ő olyan típusú labdarúgó, aki Angliában remekül tudna érvényesülni. Hallottunk a City és a Tottenham érdeklődéséről, de ez a két együttes csak néhány a sok közül. Akadnak olasz és spanyol kérők is. Fehért még tizennyolc hónapos szerződés köti Bredába, ahol jól érzi magát. Persze ott vagy a Manchester Cityben játszani, teljesen mást jelent."

A holland együttes egyébként jelenleg a hatodik helyen áll hazája bajnokságában, a hét végén az Excelsior Rotterdam otthonában nyert 3-0-ra Engelaar, Boussabon és Penders góljaival.

Premiership 2002/2003 - menetrend/sport/focivilag/20020815premiership.htmlA Premiership állása/sport/focivilag/20021116apremiership.html

A Sunderland megegyezett a Derby County észt válogatott kapusával, Mart Poommal, s két hónapra szerződtette. Az élvonalban szereplő együttes elsőszámú kapusa, Thomas Sörensen könyöktörése miatt januárig nem játszhat, így került sor a kontraktusra. Wilkinson mester ugyanis nem szeretné a kaput fiatal hálóőrre (Michael Inghamre vagy Craig Turnsre) bízni.

Ami az angol labdarúgó-bajnokság vasárnapi mérkőzéseit illeti: a Premier League 14. fordulójában a Liverpool hazai pályán csak döntetlent ért el a Sunderland ellen, így nem tudta visszavenni a vezetést a szombaton győztes Arsenaltól.

Eredmények:
Liverpool - Sunderland 0-0

Birmingham City - Fulham 0-0
kiállítva:
Brevett (37., Fulham), Marlet (69., Fulham)

Blackburn - Everton 0-1 (0-1)
gól:
K. Campbell (19.)

Leeds - Bolton 2-4 (1-1)
gól:
Smith (4.), Kewell (55.), illetve Pedersen (3., 90.), Djorkaeff (80.), Ricketts (89. - büntetőből)

West Ham - Manchester United 1-1 (0-1)
gól: Defoe (86.), illetve Van Nistelrooy (38.)