Vágólapra másolva!
Arséne Wenger, az Arsenal vezetőedzője szigorúbb és több tesztet követel, azt azonban nem hiszi, hogy a kábítószerezés népszerű lenne az Angliában szereplő labdarúgók körében.

"Követnünk kell az olaszországi példát, ott minden mérkőzés után vizsgálnak néhány játékost. Angliában azonban csak az edzésekre jönnek ki ellenőrizni, s akkor is elsősorban a fiatalokat tesztelik. A mérkőzéseken még egyszer sem találkoztam a kontrollt végzőkkel, s ez egyszerűen hihetetlen" - mondta a francia tréner.

Az Arsenal vezetőedzője azután emelte fel hangját, hogy vasárnap az egyik szigetországi lap azt írta: Mark Bosnichnak, a Chelsea kapusának doppingtesztje pozitív eredményt hozott, valószínűleg kokainfogyasztás miatt.

Wengernek örökös szerződést kínál az Arsenal/sport/focivilag/20021009wengernek.html

"Először is le kell szögeznem, hogy addig ártatlannak kell tartanunk a játékost, amíg be nem bizonyosodik a vétsége. Ezt majd a B próba dönti el. Ráadásul kétféle kábítószerezést kell megkülönböztetnünk: az egyik csak szebbé varázsolja az emberek életét, a másik azonban teljesítményfokozásra is alkalmas" - tette hozzá Wenger.