Vágólapra másolva!
SMS-ben a Bajnokok Ligájáról
Ön akkor is rögtön megtudhatja a meccsek eredményeit, ha se internet, se tévé, se rádió nincs a közelben. Csupán egy SMS-t kell küldenie nekünk, és mi mindenről informáljuk!

Részletek>>>

Az A csoportban az már a múlt héten eldőlt, hogy a legjobb 16 közé az Arsenal és a Borussia Dortmund jutott be, az egyedüli kérdés tehát az, hogy az UEFA-kupát érő harmadik hely a PSV Eindhovené vagy az Auxerre-é lesz. A hollandok Londonba látogatnak, és az előzetes hírek szerint Arsene Wenger egyáltalán nem akarja pihentetni sztárjait, az Ágyúsok a lehető legjobb összeállításban fogadják a Philips-gyáriakat. Kapusposzton azonban akadnak problémái a francia mesternek, hiszen David Seaman sérülés miatt biztosan nem játszhat - kérdés, hogy Stuart Taylor vagy Rami Shaaban véd majd.

Ki nyeri a BL-t?http://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=47637Csoportállások/sport/focivilag/bl/20020917csoportallasok.htmlMenetrend, eredmények/sport/focivilag/bl/20020829abajnokok.html

Valószínűbb, hogy az utóbbi portás áll majd a kapu előtt, mivel Wenger a nyáron szerződtetett svéd hálóőrt is szeretné tétmeccsen kipróbálni. A vendégek várhatóan igen csak támadó szellemben lépnek pályára, a két csatár mellett két vérbeli szélső is ott lesz a pályán. Az Auxerre is hasonló felfogással futballozik majd, hiszen a gallok csak akkor folytathatják az UEFA-kupában, ha megverik a Dortmundot, a PSV pedig nem nyer Londonban.

Arsenal - PSV
London, 20.45
Auxerre - Dortmund
Auxerre, 20.45