Vágólapra másolva!
A ferencvárosi szurkolók és a szakmai stáb is aggódott Gera Zoltánért, hiszen a fiatal csatár szombat este óta vakbélgyanúval kórházban feküdt, így bizonytalanná vált a stuttgarti UEFA-kupa mérkőzésen való szereplése. Vasárnap délután aztán megnyugodhattak a zöld-fehér klub illetékesei, Gera elhagyhatta a Nyírő Gyula kórház sebészeti osztályát. A válogatott támadót vakbélgyanúval fektették másfél napig, de a konzílium során az orvosok úgy döntöttek, hogy elhagyhatja a kórházat.

Gera abban az esetben vállalhatja is a játékot kedden, ha nem lesznek komolyabb fájdalmai. Az orvosok engedélye azonban csak pár napra szól, ugyanis játékosunknak szerdán újra jelentkeznie kell a kórházban, mivel az egészségügyi stáb szeretne végére járni az indokolatlan hasi panaszoknak.

Hajrá Fradi!http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=26900

A ferencvárosi labdarúgó a szomorú hét vége után ezt mondta: "Megviselt, hogy így kellett töltenem a hétvégét, az viszont boldoggá tesz, hogy elutazhatok a csapattal. Egy napja koplalok, így már borzasztó éhes vagyok. Az orvosok egyelőre engedélyeztek egy milánói makarónit, de a továbbiakban is diétáznom kell. Remélem, ennek ellenére megfelelő erőben leszek kedden, és Stuttgartban én is hozzá tudok tenni a csapat teljesítményéhez annyit, hogy továbbjussunk."

Csak érdekességképpen: a Fradi másik csatára, Marek Penksa a nyáron esett át vakbélműtéten, a szlovák játékos mintegy kéthónapos kihagyás után kezdhette újra az edzéseket, és csak az elmúlt napokban térhetett vissza a csapatba.

Bánki József