Vágólapra másolva!
A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság szuperrangadóján a Fenerbahce hazai pályán 6-0-ra legyőzte a Galatasarayt. A mérkőzést két kiállítás és szurkolói rendbontás is "tarkította".

A találkozó előtt több száz fanatikus verekedett össze a stadiontól nem messze és a rendőrök csak nagyon nehezen tudták megfékezni az elszabadult indulatokat. Arról nem érkezett jelentés, hogy hányan sérültek meg és hány randalírozót állítottak elő.

Az összecsapás félidejében már 2-0-ra vezetett a Fenerbahce, de az 58. percben egy rendkívül durva szabálytalanság miatt a játékvezető kiállította a hazaiaktól a második találatot szerző, argentin Ariel Ortegát.

Ennek ellenére fölényben futballozott a megfogyatkozott együttes és további három gólt rúgott. Ezt már nem bírták elviselni a vendégek: közülük Emre öt perccel a rendes játékidő vége előtt piros lapot kapott.

galatasaray.comhttp://www.galatasaray.com/fenerbahce.comhttp://www.fenerbahce.com/Törökök - a focivébérőlhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=43282

A Galatasaray szenvedésének még mindig nem volt vége: a Fenerbahce ismét betalált, ezzel a 87. percben végképp megalázta a Bajnokok Ligájában szereplő csapatot.

A kínos kudarc ellenére a Galatasaray 11 forduló után továbbra is vezet a pontvadászatban, míg az egy meccsel kevesebbet játszó ellenfele csak a negyedik, hét ponttal lemaradva.