Vágólapra másolva!
Noha orvosai korábban novemberre jósolták Roy Keane visszatérését, most úgy tűnik, a Manchester United csapatkapitánya legkorábban januárban léphet ismét pályára. A következő napokra tovább gyengülhet a MU középpályája, Sir Alex Ferguson ugyanis rendkívüli szabadságot ajánlott fel David Beckhamnek, akinek el akarták rabolni a feleségét.

Keane augusztus végén játszott utoljára, aztán átesett egy csipőműtéten, s orvosai szerint legkésőbb november végére volt várható a visszatérése. Keane sérülése azonban súlyosabbnak tűnik, mint azt korábban gondolták, specialistája pedig ragaszkodik hozzá, hogy a játékos ne kezdje még el a teljes értékű edzémunkát, mert egy rossz mozdulat végzetes lehet a pályafutására nézve. Keane így egyelőre csak erőnléti tréninggel és pihenéssel készülhet, egyetlen jó hír számára, hogy a mai, Leicester elleni Ligakupa-mérkőzéssel megkezdi ötmeccses eltiltásának letöltését, annak ellenére, hogy sérülése miatt valószínűleg úgysem játszhatna csapata következő öt találkozóján.

Beckham cipőjével vigasztalja a tragikus sorsú fiút/sport/focivilag/20020903beckham.htmlRoy Keane, a fenegyerek/sport/focivilag/20020902roykeane.html

A következő napokban meglehet, hogy nem Keane lesz az egyetlen hiányzó Manchesterben, mert Sir Alex Ferguson egy hét rendkívüli szabadságot ajánlott fel David Beckhamnek. A gesztus oka, hogy a hétvégén lelepleztek egy albánokból és románokból bűnbandát, amely Victoria Beckham elrablására készült, ami érthetően felzaklatta a multimilliomos házaspárt. Az angol válogatott csapatkapitányának a jövő heti - tét nélküli - Bayer Leverkusen ellni BL-meccsen sem kéne játszania, de Beckham egyelőre nem döntötte el, hogy él-e a lehetőséggel.