Vágólapra másolva!

"Legfeljebb hullámvölgyről beszélhetünk. Válságban a Bayern München van, miután már kiesett a BL-ből. Említhetném a Barcelonát is: évek óta nem képesek megnyerni a trófeát. Mi viszont címvédők vagyunk és most is továbbjutottunk. Tény: csapnivalóan játszottunk, de bízom abban, hogy gyorsan magunkhoz térünk. Most kaptunk egy lélegzetvételnyi pihenőt, hiszen páholyból figyelhetjük az utolsó fordulót" - fejtette ki Del Bosque.

Fabio Capello, a római együttes vezetőedzője érthetően elégedett volt csapata játékával: "Nagyszerű meccs volt, ha kellett támadtunk, ha védekezésre volt szükség, akkor is megálltuk a helyünket. Az utolsó fordulóban az Athént fogadjuk, s egy döntetlen is elég a továbbjutáshoz. Mi viszont győzni akarunk. Tudom, sokan kíváncsiak arra, miként lehetséges, hogy otthon 3-0-ra kikaptunk, aztán Madridban megvertük a spanyolokat. A válasz egyszerű: ilyen a futball."

Csoportállások/sport/focivilag/bl/20020917csoportallasok.htmlAz első BL-kör programja és eredményei/sport/focivilag/bl/20020829abajnokok.htmlKi nyeri a BL-t?http://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=47637Real Madrid Fan Clubhttp://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=27000

A spanyol szurkolók számára igazi megrázkódtatás volt a szerdai összecsapás, mert hivatalos mérkőzésen a Real Madrid olasz csapattól utoljára 35 éve kapott ki a Bernabeu-stadionban: 1967. március 1-jén a BEK negyeddöntőjében az Internazionale, Capellini találatával és Zoco öngóljával 2-0-ra nyert.

A C jelű kvartettben az olaszok győzelmüknek köszönhetően pontszámban beérték a spanyolokat, s az utolsó körben ugyanezt teheti a Genk ellen szerdán 1-1-es döntetlent játszó AEK Athén, az egymás elleni eredmények azonban a királyi gárdának kedveznek mindkét együttessel szemben. A belgák már kiestek.

Az utolsó forduló (november 12.) párosítása:
Genk - Real Madrid
AS Roma - AEK Athén