Vágólapra másolva!
Szerdán a Mariott Hotel Erzsébet-termében olyan eseményre került sor, mely alapvetően befolyásolhatja a ferencvárosi labdarúgás jövőjét. A Westel Mobil Távközlési Rt. és az FTC kétéves támogatói szerződést kötött, ennek értelmében a hazai gazdasági élet kiemelkedő szereplője tette le a garast a legnépszerűbb hazai futballcsapat mellett.

A mobilszolgáltató a megállapodással és az annak mellékletét képező magatartási kódexszel a hazai professzionális, európai színvonalú és jó hangulatú labdarúgás megteremtését kívánja előmozdítani. Sugár András vezérigazgató és Szeiler József, az FTC Labdarúgó és Sport Kft. ügyvezető igazgatója ünnepélyes aláírása nyomán a Westel Mobil Távközlési Rt. és az FTC Labdarúgó és Sport Kft. között létrejött főtámogatói szerződés ebben a folyamatban mérföldkőnek tekinthető, és túlmutat egy Magyarországon megszokott támogatói szerződésen.

A stratégiai megállapodás komoly távlatokat nyit meg a ferencvárosi labdarúgás számára.

Bőven van még jegy a Fradi-Stuttgartra/sport/magyarfoci/20021030haromezer.htmlHajra Fradi!http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=26900

A megállapodás alapján a Westel Mobil Távközlési Rt. gazdasági és kommunikációs lehetőségeinek révén honorálja majd azokat a szolgáltatásokat, melyeket egyedi helyzeténél fogva csak a Ferencváros képes reprezentálni a hazai sportéletben. A szerződés kétéves időtartamra szól, és a hazai labdarúgásban megszokott, klasszikus területeken túl érint olyan felületeket is, melyeket a Ferencváros bevált európai minták alapján teremtett meg, így a szerződő feleknek a Fradi TV-n és az FTC.hu weblapon is összehangolt kommunikációra nyílik lehetőségük.

ftc.huhttp://www.ftc.huwestel.huhttp://www.westel.hu

Egyedülálló a szerződés részét képező magatartási kódex, amely részletesen és kimerítően részletezi az üzleti életben és a sportban egyaránt követendő magatartási-etikai normákat. A kódex kitér a sportolóktól, a szervezőktől, sőt, más résztvevőktől elvárható, a pályán és azon kívül követendő normarendszerre. Az európai labdarúgás normáinak betartatása elsősorban az FTC feladata, és a Westel szigorúan ellenőrzi, így segítve a labdarúgás rangjának és jó hírnevének visszaszerzését. A magatartási kódex azt célozza, hogy a családias hangulat és izgalmas, mindvégig korrekt versenyszellem legyen uralkodó a pályákon.

A szerződés részleteiről ma este 19.15-kor a Sport1 "Mai helyzet" című műsorában Sugár András, a Westel vezérigazgatója fog többet elárulni.

Bánki József