Vágólapra másolva!
SMS-ben a Bajnokok Ligájáról
Ön akkor is rögtön megtudhatja a meccsek eredményeit, ha se internet, se tévé, se rádió nincs a közelben. Csupán egy SMS-t kell küldenie nekünk, és mi mindenről informáljuk!

Részletek>>>

Az E csoportban a Juventus már egy héttel korábban megnyugtathatta volna drukkereit, ám a Newcastle elleni vereség azt jelentette, hogy a torinóiaknak tovább kell izgulniuk. Most adott a lehetőség Marcello Lippi együttese számára ahhoz, hogy végképp bebiztosítsa továbbjutását. Ehhez "mindössze" annyit kell tennie, hogy hazai pályán legyőzi a Feyenoordot, amire minden esély meg is van, hiszen a torinóiak kezdő tizenegyében ismét szerepelhet Alessandro del Piero és Ciro Ferrara is, igaz, David Trézéguet továbbra is a sérültek listáját gyarapítja.

Juventus - Feyenoord
Torino, 20.45
Newcastle - Dinamo Kijev
Newcastle, 20.45


Program, eredmények/sport/focivilag/bl/20020829abajnokok.htmlCsoportállások/sport/focivilag/bl/20020917csoportallasok.htmlKi nyeri a BL-t?http://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=47637

A csoport másik meccsén a Newcastle szeretne tovább kapaszkodni, és a Juve után a Dinamo Kijev ellen is be akarja gyűjteni a három pontot. A Szarkáknák az eltiltott Craig Bellamy továbbra sem játszhat, de Kieron Dyer felépült sérüléséből, és valószínűleg ő játszik majd Alan Shearer mellett a csatársorban. Kérdéses még a perui Nolberto Solano játéka is, erről csak az utolsó pillanatban döntenek majd az orvosok. A másik oldalon csak Alekszander Hackevics hiányzik, sérülés miatt, és a kijeviek egy győzelemmel (kombinálva a Juve esetleges diadalával) akár be is juthatnak a legjobb 16-ba. A Dinamo kezdő tizenegyében egyébként várhatóan megint csak három ukrán lesz.