Vágólapra másolva!
Magyarország az elmúlt öt évben 372 világbajnokságot, Világkupa-versenyt és Eb-t rendezett a különböző sportágakban és korosztályokban, többet, mint a föld bármely más országa. Egyebek mellett erről is beszámol a 2008-as labdarúgó-Eb megrendezésére irányuló magyar pályázat legfrissebb angol nyelvű hírleve.

A kiadványt az UEFA-n kívül Európa összes szövetségéhez és futballal foglalkozó szervezetéhez, valamint jelentős sajtóorgánumához eljuttatják a projekt vezetői.

A hírlevél természetesen nagy terjedelemben foglalkozik a magyar válogatott sikeres rajtjával a 2004-es portugáliai kontinenstorna selejtezőjében (1-1 Svédországban és 3-0 Budapesten San Marino ellen), de kitér többek között az ország EU-csatlakozásával kapcsolatos legújabb információkra, az önkormányzati választások eredményére, és büszkén számol be arról is, hogy október 10-én Kertész Imre irodalmi Nobel-díjat kapott.

Mikor rendez Magyarország Eb-t vagy vébét?http://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=12383

A 2008-as Eb-rendezésre az egyedül kandidáló Magyarország és Oroszország mellett Ausztria Svájccal, Görögország Törökországgal, Skócia Írországgal, Horvátország Bosznia-Hercegovinával, illetve az észak-európai - finn, dán, norvég, svéd - négyes van versenyben. Az UEFA december 12-én dönt a helyszínről.