Vágólapra másolva!
Gyenge első huszonöt perc után 0-2-ről fordított a Southampton az esélyesebb Fulham ellen a Premiership tizenegyedik fordulójának vasárnapi játéknapján.

A Szentek a három gólt szerző James Beattie-nek köszönhetik a három pontot, győzelmükkel feljöttek a tizedik helyre a tabellán, épp a Fulhamet megelőzve. A nap másik találkozóján a nyolcadik helyre felkapaszkodó Everton Carsley találatával győzött egy másik londoni együttes, a West Ham otthonában.

A Premiership állása és mesterlövészei/sport/focivilag/20021027apremiership.htmlMenetrend, eredmények/sport/focivilag/20020815premiership.html

Az Aston Villa ellen szombaton csak döntetlent elérő Manchester United középpályásához, Nicky Butthoz kapcsolódó hír, hogy a válogatott játékost kedden operálják, ugyanis sérült bokája a kezelések és a pihentetés ellenére sem gyógyul. "Ez már a hetedik műtét ebben az idényben. Jó lenne, ha a későbbiekben elkerülnének minket a hasonló gondok" - mondta Sir Alex Ferguson vezetőedző. A középpályás október 16-án, az angol válogatott Macedónia elleni 2-2-es döntetlennel végződő mérkőzésén sérült meg.

Craig Bellamy, a Newcastle játékosa az Egyesült Államokba utazik, hogy megvizsgáltassa térdét a specialista Richard Steadmannal. A 23 éves walesi futballistát nyáron már megműtötték, de csütörtökön ismét megsérült az operált lába.

Premiership, 11. forduló:
Southampton - Fulham 4-2 (2-2)
gól: Beattie (27., 42., 53., az elsőt 11-esből), Ormerod (72.), illetve Clark (15.), Malbranque (25.)

West Ham - Everton 0-1 (0-0)
gól: Carsley (70.)