Vágólapra másolva!
A Bajnokok Ligájában százszázalékos, és már a legjobb tizenhat közé jutott Milan 3-2-re kikapott a tavalyi idény meglepetéscsapata, a Chievo otthonában a Serie A hetedik fordulójában. A hazaiak második gólját a korábban a piros-feketéknél is megfordult német Oliver Bierhoff szerezte, a Milanban pedig újra betalált a sérüléséből felépült Sevcsenko. A nap másik találkozóján a Juventus Salas találatával 1-0-ra legyőzte az Udinesét.

A Juventus lábsérüléssel bajlódó francia csatárához, David Trezeguet-hez kapcsolódó hír, hogy bár korábban úgy volt, hogy már kedden, a Feyenoord elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen pályára léphet, de most úgy tűnik, hogy mégis várnia kell a kitűnő támadónak a visszatéréssel. "Jobban vagyok, de csak akkor szeretnék futballozni, ha teljesen rendbe jövök. A hollandok ellen még biztosan nem" - nyilatkozott Trezeguet a La Gazzetta dello Sport című olasz sportlapnak.

Menetrend, eredmények/sport/focivilag/20020910serie.htmlA Serie A állása és mesterlövészei/sport/focivilag/20021027aserie.html

A világ- és Európa-bajnok támadó - aki a legutóbbi idényben a liga legjobb játékosa, s egyben légiósa volt - július 31-én egy barátságos mérkőzésen sérült meg Triesztben. Szeptember végén lépett ismét pályára, de mivel térdfájdalmai kiújultak, kihagyta a francia válogatott szlovénok és máltaiak elleni Eb-selejtezőjét, valamint a Juventus múlt szombati fellépését az Internazionale otthonában.

Serie A, 7. forduló:
Chievo - Milan 3-2 (1-0)
gól: Marazzina (22.), Bierhoff (49.), Cossato (81.), illetve Sevcsenko (59.), Tomasson (91.)

Juventus - Udinese 1-0 (0-0)
gól: Salas (49.)