Társoldalunk:

Kahn nem védhet a Bayern sorsdöntő BL-meccsén

Véglegessé vált, hogy Oliver Kahn nem védhet kedden a Bayern München labdarúgócsapatának sorsdöntő spanyolországi BL-mérkőzésén. A világ egyik legjobb kapusa a Milan elleni szerdai találkozón sérült meg.

A 33 éves csapatkapitány egy vetődés után szerencsétlenül ért földet, és combhúzódást szenvedett. Akkor többnapos kihagyást jósoltak az orvosok. Helyére a fiatal Stefan Wessels állt be a 2-1-re elveszített találkozó 56. percében, amikor még 1-1 volt az eredmény. A tavalyi BL-győztesnek mindenképpen nyernie kell La Corunában, ha életben akarja tartani meglehetősen szerény továbbjutási reményeit.

A  Basel arra kérte az Európai Labdarúgó Szövetséget, hogy a moszkvai túszdráma miatt semleges helyszínen játsszák le a Szpartak ellen szerdán esedékes BL-mérkőzést. "Megkaptuk a svájci klub kérését, de egyelőre még nem döntöttünk" - mondta az UEFA szóvivője. A határozat megszületésére tehát még várni kell, de a szövetségből kiszivárgott információ szerint az is szóba került, hogy a moszkvai  összecsapást egy héttel elhalasztják.

Csecsen terroristák szerda este foglalták el az orosz fővárosban a Melnyikov utcai kultúrpalotát, s több száz túszt ejtettek.

KAPCSOLÓDÓ CIKK