Vágólapra másolva!

A 33 éves csapatkapitány egy vetődés után szerencsétlenül ért földet, és combhúzódást szenvedett. Akkor többnapos kihagyást jósoltak az orvosok. Helyére a fiatal Stefan Wessels állt be a 2-1-re elveszített találkozó 56. percében, amikor még 1-1 volt az eredmény. A tavalyi BL-győztesnek mindenképpen nyernie kell La Corunában, ha életben akarja tartani meglehetősen szerény továbbjutási reményeit.

Az első BL-kör programja és eredményei/sport/focivilag/bl/20020829abajnokok.htmlCsoportállások az első BL-körben/sport/focivilag/bl/20020917csoportallasok.html

A Basel arra kérte az Európai Labdarúgó Szövetséget, hogy a moszkvai túszdráma miatt semleges helyszínen játsszák le a Szpartak ellen szerdán esedékes BL-mérkőzést. "Megkaptuk a svájci klub kérését, de egyelőre még nem döntöttünk" - mondta az UEFA szóvivője. A határozat megszületésére tehát még várni kell, de a szövetségből kiszivárgott információ szerint az is szóba került, hogy a moszkvai összecsapást egy héttel elhalasztják.

Csecsen terroristák szerda este foglalták el az orosz fővárosban a Melnyikov utcai kultúrpalotát, s több száz túszt ejtettek.