Vágólapra másolva!
A Magyar Televízió (várhatóan az m2) közvetítése miatt fél órával korábban, azaz 17.30-kor kezdődik jövő csütörtökön a Ferencváros-VfB Stuttgart UEFA-kupa mérkőzés.

A televíziós közvetítés miatt a Ferencváros az eredetileg kiírt 18 órás kezdési időpontot szerette volna fél órával előrébb hozni a Stuttgart elleni jövő csütörtöki Üllői úti mérkőzésen, felvetésére pedig az UEFA azt felelte, amennyiben ez a németeknek is megfelel, áldását adja az időpontmódosításra. A Stuttgart elöljárói gyorsan reagáltak, s beleegyeztek abba, hogy 17.30-kor kezdődjön a találkozó, amit Németországban a DSF közvetít majd.

A ferencvárosi hívek a Stuttgart elleni fellépésre már csak hétfőtől válthatják meg belépőiket, pénteken ugyanis csak az aznapi, Siófok elleni összecsapás jegyeit árulják az Üllői úti pénztárakban.

A vendégeket egyébként a hírek szerint 1500 szurkolója kíséri el Budapestre, no meg a VfB kabalaállatkája - Fritzle, a krokodil - tíz év után első alkalommal tart a csapattal külföldre. A stuttgartiak ugyanis elfogadták a ferencvárosiak invitálását, így Fritzle és a Zöld Sas együtt mozoghat az Üllői úti gyepen a minél jobb hangulat kialakításáért.

Hajrá Fradihttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=26900

Stuttgarti körökben mostanában a hét találatával a Bundesliga góllövőlistáját holtversenyben vezető Kevin Kuranyiról esik a legtöbb szó. A támadó teljesítménye Rudi Völler érdeklődését is felkeltette, a Nationalelf szövetségi kapitánya a következőket jelentette ki a magyar, brazil, dán felmenőkkel is rendelkező csatárról a Stuttgarter Nachrichten hasábjain: "Kuranyi az utóbbi esztendők egyik legtehetségesebb német csatára. Biztos vagyok abban, hogy szép karriert fut majd be. Nagy erénye, hogy nem ragaszkodik mereven a taktikai utasításokhoz, egy váratlan csellel vagy lövéssel mindig képes meglepni az ellenfelet." Völler nem zárta ki annak lehetőségét sem, hogy meghívja Kuranyit a november 20-i, Hollandia elleni keretbe, ám ezt éppen a 21 éves center stuttgarti elődje, Fredi Bobic akadályozhatja meg, a Hannover jelenlegi gólvágójának ugyanis már elküldte a táviratot a csapatfőnök.

Bánki József